Vandaag is het Goede Vrijdag, de dag waarop we herdenken dat onze Here Jezus Christus stierf voor onze zonden. Gelukkig bleef het daar niet bij! Drie dagen later stond Hij op uit de dood, werd weer levend. Hij overwo
n de dood voor ons. Wilt u daar meer over weten, of wilt u dat met ons vieren? U bent van harte welkom bij onze kerkdiensten:

Vanavond, vrijdagavond 14 april, is er om 20.00 uur een kerkdienst in de Rehobothkerk. Na die tijd willen we samen ook koffie en thee drinken, als kleine viering dat ds. J.C. Hardeman 40 jaar geleden bevestigd werd als predikant.

Komende zondag, eerste Paasdag,  zijn er twee kerkdiensten: om 9.30 en 16.30 uur. Na de ochtenddienst ontmoeten we elkaar ook bij koffie en thee en een traktatie, want kerkelijk werker Joke Bijsterveld en haar man zijn die dag 25 jaar getrouwd.

Maandagochtend, tweede Paasdag, hebben we een gezamenlijke kerkdienst met de Hervormde Wijkgemeente De Samaritaan in de Laurenskerk. Die dienst begint om 10.00 uur.

We hopen u te ontmoeten!