De plannen voor het Startweekend (zaterdag 2 en zondag 3 september) krijgen steeds meer vorm.

We zouden het fijn vinden als u deze uitnodiging deelt met oud-leden / familie / vrienden / etc. (bijvoorbeeld via mail, Facebook of andere digitale kanalen), omdat we dit weekend ook willen vieren dat onze gemeente 125 jaar bestaat. Later zullen in de kerk ook papieren versies van de uitnodiging te vinden zijn, die dan meegenomen kunnen worden om uit te delen of op te hangen.

Ook willen wij u vragen of u thuis nog foto’s heeft van het verenigingsleven of bijzondere activiteiten en gebeurtenissen in de kerk. En denkt u ook aan andere zaken die met het kerkleven te maken hebben, zoals oude Lantaarns of Drieluiken, catechisatieboekjes, zendingsbusjes etc. Op de zaterdag van het startweekend leiden we bezoekers na de dankdienst op ludieke wijze door verschillende ruimtes van het kerkgebouw en we zouden het leuk vinden als iedereen dan aan de hand van foto’s en voorwerpen een beeld krijgt van onze gemeente door de jaren heen. Er zal tevens een digitale presentatie worden gemaakt, dus ook digitaal beeldmateriaal is van harte welkom!

Tenslotte: aanmelden is niet verplicht, maar voor het inschatten van de hoeveelheid benodigde boodschappen wel handig! Voor aanmelden en meer informatie kunt u mailen naar: annewil.manni@gmail.com