Afgelopen weekend vierden we met elkaar een bijzonder startweekend: de start van het kerkelijke seizoen.
Bijzonder was deze keer, dat onze gemeente 125 jaar bestaat en we ook aandacht wilden geven aan de herdenking van 500 jaar Reformatie.

Het weekend kreeg daarom de volgende inhoud:

• zaterdag: ruimte voor ontmoeting met leden, oud-leden en andere ge├»nteresseerden / dankdienst / tentoonstelling, films en fotoshow over de geschiedenis en het heden van de gemeente / speurtocht door het hele kerkgebouw, inclusief tentoonstelling.
  • zondag: ochtenddienst rond het jaarthema “Gods Woord in ons midden”, nabespreking in groepjes, kinderprogramma rondom Luther, gezamenlijke barbecue, panelgesprek over geloven, God, de toekomst van onze gemeente, gevolgd door samenzang van Lutherliederen en een middagdienst.

Het was een heel fijn weekend, met een bijzondere sfeer, waar mensen elkaar voor het eerst, of na meerdere jaren spraken, enthousiast op zoek gingen tijdens de speurtocht, God loofden en dankten, genoten van het eten. Kortom: het was een geslaagd feest!

We danken de organisatie van het weekend, voor hun goede werk. Alles verliep erg soepel, mooi om mee te maken. Het was daarnaast prachtig om te zien hoe juist de ‘jonge garde’ zich vol enthousiasme inzette om te zorgen dat de onderdelen van het programma goed werden ingevuld. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst!

Foto’s vindt u in twee albums: