Bent u gewend om naar de kerk te gaan, gaat u alleen met kerst, of bent u nog nooit geweest, maar bent u wel nieuwsgierig? U bent van harte welkom in de Rehobothkerk! Als u een kerkdienst wilt bezoeken tijdens de kerstdagen dan nodigen we u graag uit voor maandag 25 december, eerste kerstdag. De dienst begint om 9.30 uur.

Maar er zijn ook andere mogelijkheden, waarbij wijkbewoners nadrukkelijk worden uitgenodigd:

• adventsmaaltijd: zaterdag 16 december. Inloop met koffie om 17.00 uur, aanvang maaltijd om 17.30 uur. Dit is een avondvullend programma met een maaltijd, samenzang en andere kleine optredens.
  • kinderkerstfeest: woensdag 20 december, van 17.00 – 19.30 uur. Programma: lampionoptocht door  de wijk, maaltijd, kerstvertelling, zingen, vuurkorf met warme chocolademelk en marshmellows.
  • kerstviering bij Inloophuis De Paraplu, naast de Rehobothkerk: donderdag 21 december, van 10.00 – 16.00 uur, alleen voor vrouwen en hun kinderen. Meer informatie op http://www.inloophuisdeparaplu.nl/uitnodiging-kerstviering/

Hopelijk zien we u op een of meerdere van deze activiteiten! En ook als dat niet zo is, dan wensen we u gezegende feestdagen.