Een kerkproeverij, wat is dat?
Veel mensen zijn nog nooit (of lang geleden) in een kerk geweest. En ze hebben geen idee wat er in een kerk gebeurt.
Tijdens de kerkproeverij (die één keer per jaar gehouden wordt) zijn gasten extra welkom.
Gasten zijn uiteraard altijd welkom! Ook in gewone kerkdiensten mag iedereen komen kijken hoe het gaat in de kerk, maar één keer per jaar besteden we daar extra aandacht aan.

Dit jaar is de kerkproeverij op zondagochtend 16 september om 9.30 uur. Heel veel kerken in Nederland doen daaraan mee. En de Rehobothkerk ook, dus:

Ben je nieuwsgierig naar een kerkdienst? Kom dan komende zondagochtend kijken!
Na de dienst drinken we koffie/thee en praten we wat met elkaar na tot ongeveer 11.30 uur.

En mocht u/jij dit te laat lezen, kom dan gewoon een keer binnen. Kijk in de agenda van de kerkdiensten wanneer dat kan.

Hopelijk tot gauw!