Op donderdag 12 mei 2011 is De Paraplu geopend, een inloophuis voor moeders/vrouwen en hun kinderen in de zaal naast de Rehobothkerk. U/jij bent van harte welkom!

folder mei 2015_Pagina_1

folder mei 2015_Pagina_2

Kinderkledingbank

Op donderdag 11 juli 2013 heeft De Paraplu een kinderkledingbank geopend, in samenwerking met Flexus Jeugdplein. Elke donderdag van 10.30 – 12.30 en 13.00 – 15.00 uur geopend (zomervakantie alleen ’s ochtends) voor ouders die leven op het absolute minimum of daaronder. Alleen met een verwijskaart van specifieke instanties is het mogelijk om de kinderkledingbank te bezoeken. Verwijskaarten zijn verkrijgbaar bij bijv. maatschappelijk werk, voedselbank, sociale dienst, Flexus Jeugdplein en andere instanties die zicht hebben op de financiële situatie van mogelijke klanten.

Hebt u kinderkleding, speelgoed of klein meubilair, dat u wilt schenken aan de kinderkledingbank? Kom dan langs tijdens de openingstijden of mail naar joke@rehobothkerk.nl. Alvast bedankt!