De evangelisatiecommissie stimuleert de verbreiding van de bijbelse boodschap vanuit Rotterdam Centrum. Daartoe zijn verschillende werkgroepen ingesteld:

Humanitas Bergwegplantsoen

In Humanitas, Bergwegplantsoen 10, wordt elke laatste zaterdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) een ‘ontmoetingsdienst’ gehouden.
Door middel van samenzang, declamatie en meditatie door verschillende predikanten wordt het evangelie gebracht.

In de maand december is de grote ruimte, het ‘Atrium’, beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk een groot koor of een muziekgroep uit te nodigen.

Rond de christelijke feestdagen wordt de Elisabethbode uitgereikt.

Vakantie Bijbel Feest

vbfherfst2011009Tijdens een aantal schoolvakanties, verspreid over het jaar, wordt door een van de werkgroepen een Vakantie Bijbel Feest georganiseerd. Deze activiteit is gericht op kinderen van 4 tot 11 jaar uit de buurt rond het kerkgebouw.

We hopen met deze activiteit buitenkerkelijke kinderen kennis te laten maken met God en de Bijbel. Daartoe worden bijbelverhalen verteld, wordt er gezongen, geknutseld en gespeeld. Ouders zijn altijd welkom!

De data en tijden worden bekend gemaakt op deze website, maar ook d.m.v. posters op de ramen en in de buurt en door persberichten.

Kijk voor foto’s bij de fotogalerij op deze site.