Op maandag 5 oktober maakte het kabinet duidelijk, dat tijdens kerkdiensten nog maximaal 30 bezoekers tegelijk aanwezig mogen zijn.
Dat is exclusief mensen die noodzakelijk zijn voor het realiseren van de kerkdienst, zoals bijvoorbeeld de predikant en de organist, maar ook anderen die een taak hebben in de dienst.

In de Rehobothkerk komen sinds de heropening gemiddeld 50 bezoekers, en dat is dus teveel. Daarom werken we met ingang van de dienst op zondag 19 oktober met reserveringen. Gemiddeld kunnen gemeenteleden 3 van de 4 zondagen aanwezig zijn.

Dat betekent ook, dat ‘zomaar even binnenstappen’ niet meer goed kan. We zullen gasten niet zomaar weigeren, maar we willen wel recht doen aan de maatregelen van het kabinet. Iedereen moet een reservering maken.
Vanaf nu betekent het houden aan de maatregelen ook, dat de aanwezigen een mondkapje dragen en dat er niet meer gezongen wordt.

Bent u geen lid van de gemeente, maar wilt u wel graag een dienst bijwonen? Aanmelden kan via de mail of door een whatsapp/sms te sturen (zie hieronder). Geef hierbij aan met hoeveel personen u wilt komen. Kinderen die naar de Oppasdienst, King’s Kids  of King’s Kids Plus gaan worden niet meegeteld.
E-mail naar rehobothkerkrotterdamcentrum@gmail.com
OF
WhatsApp/sms naar 06-11820491 (Peter Reitsma)

Uiterlijk zaterdagmiddag ontvangt u een bevestiging voor de dienst van zondag. Als er niet voldoende plek is, kan aan u gevraagd worden de dienst thuis te volgen via https://www.youtube.com/channel/UC9rgxrxrXEBP61173hhdOww. Met alleen geluid te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/541.

.