Op zondag 21 februari start het nieuwe Paasproject voor de kinderen.
We werken met het project van Bijbel Basics, genaamd ‘Een spoor van liefde’.

Omdat het maar de vraag is of we weer ‘normale’ kerkdiensten kunnen gaan houden in die tijd steken we in op activiteiten thuis.
Dat betekent dat de gezinnen het volgende ontvangen namens de Rehobothkerk:
– een poster, waarop elke zondag een vakje kan worden geopend
– een boekje met daarin voor elke zondag het Bijbelverhaal, op een eenvoudige manier verteld
– een boekje met voor elke zondag een aantal verwerkingen, die ervoor moeten zorgen dat de kinderen de verhalen beter begrijpen en kunnen onthouden
– een pakket knutselmaterialen, die nodig zijn voor de verwerkingssuggesties.
– een mail met voor elke zondag een kindermoment op film (gemaakt door Bijbel Basics), het projectlied (elke zondag een ander couplet) als geluidsfragment en een lied dat in het boekje met de Bijbelverhalen wordt genoemd, als link op youtube.

Alle kinderen van de King’s Kids en King’s Kids Plus ontvangen dit pakket.
De oudste kinderen (King’s Kids Plus) ontvangen daarnaast nog een pakket van Evangeliestek, omdat daarin nog een slag dieper wordt gestoken.