Hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen, dan door je te richten op God? Daarom gaan we ons een week richten op gebed. Mensen uit alle kerken van Rotterdam Noord zijn van harte uitgenodigd om mee te bidden tijdens de Week van Gebed (een initiatief van Evangelische Alliantie en Raad van Kerken). Samen willen we God zoeken in gebeden zo ook elkaar bemoedigen.
In de jaarlijkse Week van gebed voor eenheid van christenen bidden christenen samen voor eenheid. Deze gebedsbeweging begon al ruim 150 jaar geleden en wordt wereldwijd gehouden. Naar schatting doen in Nederland zo’n 200.000 mensen jaarlijks mee met het initiatief. Ook u/jij kunt meedoen!
In 2021 vindt de gebedsweek plaats van 17 t/m 24 januari.

Nu we leven in een tijd van corona, waar grote samenkomsten niet verstandig/mogelijk zijn, wordt deze gebedsweek digitaal gehouden, via Zoom.
Maandag 18 januari verzorgt ds. Jan Hardeman de bijeenkomst vanuit de Rehobothkerk.

Vanuit de organisatie is onderstaande instructie verstuurd, met aanwijzingen hoe u de bijeenkomsten via Zoom kunt meemaken. Zelf zijn we niet deskundig op dit vlak, dus kunnen we u helaas niet ondersteunen als het niet lukt.

Instructie, installatie en gebruik ZOOM:
Het beste is ZOOM te gebruiken op een desktop (pc of laptop). Het kan ook op een mobiel apparaat maar door de vele gebruikers is dit minder stabiel. Maak je toch gebruik van mobiel apparaat, dan moet je de ID code gebruiken (870 7659 3691). Zorg dat je ZOOM dan eerst installeert via Play Store/ App Store.
Ga direct aan de slag en wacht niet tot aanvangstijd van de meeting. Je moet namelijk eerst het een en ander installeren en die tijd gaat dan af van de (vergader) tijd.
Controleer of alle verbindingen (webcam en microfoon) goed staan / aangesloten zijn.

Stappen:
• Ga naar de Zoom-app of ga op internet naar www.zoom.us. Heb je zoom nog niet geïnstalleerd op je pc, klik dan op ‘download now’.
• Kies voor openen met ‘Chrome’ of ‘installing zoom’
• Vul je naam in, vink aan om je naam te onthouden en vul de passcode (639121) in en klik op ‘join meeting’
• ‘Please wait for the host to start the meeting’.
• Je ziet nu ook hoe laat de meeting start en wat onderwerp van de meeting is.
• Klik op ‘join meeting’.
• Vink aan: ‘I agree’ m.b.t. privacy regelgeving
• Je ziet nu online een voorbeeld van weergave jouw eigen camera
• Klik op ‘Join with video’.