Hervatting fysieke kerkdiensten

Update 3 februari 2022: het is niet meer nodig om te reserveren voor aanwezigheid bij de kerkdiensten.

Na de recente adviezen van het CIO en onze eigen kerken te hebben gezien, heeft de kerkenraad besloten om met ingang van a.s. zondag de volgende wijzigingen toe te passen:

1. De erediensten zijn weer toegankelijk voor maximaal 30 personen (exclusief ‘personeel’) op uitnodiging. U kunt zich aanmelden via de e-mail die u ontvangt, hetzelfde systeem dat we al eerder gebruikten.
  2. De middagdiensten gaan terug naar de oude aanvangstijd: 16.30 uur.
  3. In de diensten kan worden gezongen, maar het advies is om dat ingetogen te doen.
  4. Het is absoluut van belang u te houden aan de basisregels, zoals het gebruik van een mondkapje tijdens het lopen in de kerk, anderhalve meter afstand te houden van elkaar en niet blijven staan praten in de kerk of de voorhof. Met andere woorden: houd het veilig!

Daarnaast zal worden gewerkt aan verbetering van de kwaliteit van de online uitzendingen, voor diegenen die thuis de diensten willen volgen.

De kerkenraad hoopt en bidt dat we van nu af aan als gemeente weer iedere zondag samen kunnen komen en dat we uiteindelijk weer geheel kunnen terugkeren naar een normale situatie.