Hervatting kerkdiensten met 30 bezoekers

Met ingang van 28 april 2021 is het weer toegestaan om kerkdiensten met 30 bezoekers te houden. De Rehobothkerk start hiermee op zondag 9 mei.
Uiteraard worden daarbij alle coronaregels in acht genomen, zoals afstand houden, geen handen schudden, een mondkapje dragen tijdens het lopen door het gebouw, handen desinfecteren en niet zingen.

Het gebruik maken van liedbundels van de kerk kan in coronatijd niet: het risico op besmetting is te groot. Neem dus uw eigen boekjes mee. Wij zingen uit het Liedboek voor de kerken van 1973 en de oude psalmberijming.

Om te zorgen dat er inderdaad maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn en om een eerlijke verdeling te maken werkt de Rehobothkerk met de website kerktijd.nl.

Deze website zorgt dat elke week 30 mensen worden uitgenodigd, via een eerlijke verdeling. Hiervoor moet per huishouden 1 persoon zich inschrijven via deze link. Dit geldt niet alleen voor leden van de Rehobothkerk, maar ook voor gasten die graag aanwezig willen zijn bij de dienst.

Na inschrijving krijgt u een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen, daarna hoeft u niets meer te doen.
Na bevestiging van het e-mailadres wordt u doorgestuurd naar uw kerktijd-account; daar kunt u eventueel ook tijdelijk of definitief het account op inactief zetten.

Het blijft mogelijk om de kerkdiensten te volgen via youtube of via kerkdienstgemist. Klik voor de link op de desbetreffende kerkdienst; daar vindt u alle informatie.